fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Поляки усюди заявляють, що хочуть взяти реванш», – Ротань

 Півзахисник збірної України Руслан Ротань поділився думкою про майбутній матч Україна – Польща, який пройде в рамках відбору на ЧС -2014. Хавбек зазначив, що сьогодні у поляків буде позамежна мотивація.

 «Після того, як ми розібрали матч з Англією, команда цілком зосередилася на розборі тактики, яку застосовує польська збірна, зокрема, у виїзних матчах», – розповів Ротань.

 За його словами, збірна подивилася кілька останніх матчів збірної Польщі у відбірковому циклі на ЧС -2014.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На теоретичних заняттях тренери звертають увагу на всі дрібниці в діях суперника, підказують гравцям, як потрібно вести себе в матчі з таким суперником. Крім того, підкреслив Ротань, тренери говорять, до чого потрібно бути готовим у психологічному плані.

 «У кожної збірної є свій характер – у поляків цей характер особливий, ні на чий не схожий, тим більше що вони усюди зараз заявляють, мовляв, ми хочемо обов’язково взяти реванш у України за поразку вдома. Про це потрібно пам’ятати і нам», – упевнений Ротань.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Як зазначив хавбек, для Польщі навіть нічийний результат у сьогоднішньому матчі «ставить хрест» на надіях «червоно – білих» завоювати путівку на чемпіонат світу.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: