fbpx
Шоу-бізнес

Ігор Верник відзначає 50-річний ювілей

 Сьогодні, 11 жовтня, заслуженому артисту Росії Ігорю Вернику виповнюється 50 років. На офіційному сайті уряду з’явилося вітальне повідомлення від прем’єр – міністра Росії Дмитра Медведєва. "Людина яскрава і багатогранна, Ви домоглися великих успіхів як актор і телеведучий, продюсер і музикант. Сьогодні майже щодня Ви виходите на сцену Московського художнього театру імені А.П.Чехова, затребувані в кінематографі і на телебаченні, щедро даруєте людям радість від блискучої гри, заряджаєте їх своєю енергією. І глядачі завжди з нетерпінням чекають Ваших нових робіт", – йдеться у привітанні.

 Свій ювілей Ігор Верник відзначить завтра на сцені рідного Московського Художнього театру імені А.П.Чехова, вийшовши на сцену в спектаклі "Свідок обвинувачення". Представники театру відзначили, що Ігор Еміль цілими днями репетирує, не відповідає на дзвінки і ні з ким не спілкується. Після вистави планується святковий банкет на честь ювіляра.

 На рахунку Ігоря Верника не так багато ролей – але немає людини на всьому пострадянському просторі, якому не була б знайома його сліпуча усмішка. Займається ювіляр і благодійною діяльністю – він є засновником Благодійного фонду підтримки діячів мистецтва "АРТИСТ".

Ігор Верник у спектаклі "Свідок звинувачення" (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: