fbpx
Політика

Вестервелле: “Тимошенко може вийти до кінця наступного місяця”

 Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестревелле вважає, що Юлія Тимошенко може вийти на свободу вже наприкінці листопада. Про це німецький політик заявив в інтерв’ю одному з німецьких видань. Відзначимо, що дані висновки Вестервелле зробив після зустрічі з дочкою екс – прем’єр – міністра Євгенією.

 Вестервелле сподобався той факт, що президент України Віктор Янукович прийняв рішення перевести на іншу посаду заступника прокурора Рената Кузьміна, який займався розслідуванням справи Тимошенко.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Я прекрасно розумію, що Юлію Тимошенко в найближчі дні не звільнять. Однак я бачу серйозний настрій офіційного Києва. І мене це не може не тішити», – заявив німецький міністр.

 Також Вестервелле нагадаємо, що президент України досі не відреагував на прохання представників Європейського парламенту Кокса та Кваснєвського про помилування Юлії Тимошенко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Нагадаємо, що Юлія Тимошенко в даний момент знаходиться на лікуванні в Центральній клінічній лікарні № 5 у Харкові. На лікуванні екс – прем’єр – міністр України перебуває з 9 травня 2012 року.

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: