fbpx
Політика

Співпраця з Індією сприятливо позначиться на українській економіці – Путілов

 Народний депутат України від фракції «УДАР» Андрій Путілов під час зустрічі депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Індією з послом Індії Радживом Кумаром Чандером заявив, що співпраця з Індією посприяє розвитку української економіки.

За його словами, головне завдання міжпарламентської групи полягає в тому, щоб вивести співробітництво між Україною та Індією на новий рівень, який дозволить збільшити товарообіг, приверне нових інвесторів і, відповідно, призведе до створення нових робочих місць.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Як повідомила прес-служба партії «УДАР», під час цієї зустрічі також обговорювалися питання видачі українських віз громадянам Індії.

Путілов зазначив, що зараз індійські інвестори отримують візи терміном на 5 днів, в той час як вони мають довгострокові шенгенські візи.

«Сьогодні Індія є східним тигром економічного розвитку, і в наших інтересах – залучати індійські технології, обладнання та інвесторів на український ринок, але це буде неможливо, якщо вони не зможуть отримати візи в Україну на триваліший термін», – додав наостанок Андрій Путілов.

Читайте також: