fbpx
Футбол

Роналдо: Я б хотів бачити у складі збірної Бразилії Кріштіану Роналду і Мессі

Напевно, всі любителі футболу знають або хоча б чули про цікаву ситуацію, що склалася навколо нападаючого мадридського «Атлетико», 25-річного бразильця Дієго Кости. Гра бразильця привертає до себе увагу і, без сумніву, Дієго Коста заслуговує виклику в національну збірну. І ось тут постало найцікавіше питання: у збірну якої країни?

Вся справа в тому, що влітку Дієго Коста отримав громадянство Іспанії і, цілком логічно, що нападника «Атлетико» можуть викликати для посилення іспанської команди. Можливо, Вісенте Дель Боске давно б це вже зробив, ось тільки немає на це дозволу Міжнародної федерації футболу. «FIFA вирішила провести додаткову паперову роботу, яка вже почалася. Процес гальмує бюрократія», – наводилася в ЗМІ заява Федерації футболу Іспанії.

Також зазначалося, що Дієго Коста нібито жодного разу не викликався в жодну з бразильських збірних, проте бразильська конфедерація футболу сертифікат про це іспанській стороні так і не надала. Можливо, керівники бразильської збірної хотіли б бачити нападника «Атлетіко» у складі своєї команди.

Цікавою думкою з цього питання поділився відомий футболіст-бразилець Роналдо. Сьогодні ЗМІ, з посиланням на видання Oglobo, наводять слова Роналдо, який заявив наступне: «ФІФА не повинна дозволити Кості виступати за команду Іспанії. Однак у футболі це поширена практика, коли футболісти виступають за інші національні збірні».

«Багато бразильців грали в інших командах, наприклад, Деку. Я б хотів бачити у складі збірної Бразилії Кріштіану Роналду і Мессі», – резюмує зірковий футболіст.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: