fbpx
Політика

Президент Білорусі: Віддайте нам Калінінград

 Президент Білорусі Олександр Лукашенко не проти забрати Калінінградську область. На думку білоруського лідера, з Калінінградської області можна зробити «квітучий рай».

 «Я вам ще раз кажу – віддайте нам Калінінградську область. Ми зробимо з неї «квітучий рай»! Ми обробимо кожен гектар, кожну сотку землі», – заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко під час прес – конференції в Мінську.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Я взагалі вважаю, що Калінінградська область – наша земля. У хорошому сенсі. Я ні в якому разі не претендую на те, щоб завтра нам віддали Калінінград. Однак якби нам запропонували – я б не відмовився!», – додав президент Білорусі.

 Також Олександр Лукашенко нагадав, що нещодавно він запропонував Володимиру Путіну віддати Калінінград.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Нещодавно ми разом з Путіним летіли на вертольоті в Калінінграді. Я запропонував віддати землі мені. Я кажу, що в СРСР Калінінград був процвітаючим краєм. Однак я підкреслив, що не потрібно нам їх передавати у власність. Ми б розорали землі і зайнялися б там сільськогосподарським бізнесом», – нагадав Лукашенко.

 За матеріалами: zn.ua

 

Читайте також: