fbpx
Новини світу

Калашніков: Проблему «зимового часу» можна вирішити до початку ОІ

 Голова думського комітету з охорони здоров’я Сергій Калашников заявив, що цілком можливе повернення «зимового часу» вже до початку зимових Олімпійських ігор у Сочі. На думку Калашникова, це може стати дуже корисним для західних засобів масової інформації.

 «Ми вже отримали повідомлення від західних засобів масової інформації, які виступають за повернення "зимового часу". Вони були б тільки раді, так як можуть втратити прайм – тайм, а це чималі гроші для них», – заявив парламентарій.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також член ЛДПР додав, що представники європейських ЗМІ вже звернулися з відповідним зверненням в Олімпійський комітет. За словами Сергія Калашникова, подібні листи будуть відправлені до комітету Державної думи з охорони здоров’я.

 Верховний суд Російської Федерації 13 червня відмовив у скасуванні цілорічного «літнього часу». Тоді зі скаргою до суду звертався Олександр Саверський.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Нагадаємо, що 20 вересня Геннадій Зюганов, Володимир Жириновський і Сергій Миронов висловилися за необхідність повернути в Російській Федерації перехід на «зимовий час».

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: