fbpx
Музика

Пол Маккартні порадував шанувальників несподіваним концертом на Таймс-сквер

Колишній учасник культової британської групи The Beatles Пол Маккартні напередодні порадував своїх шанувальників несподіваним сюрпризом – імпровізованим міні -концертом на площі Таймс- сквер в центрі Нью-Йорка.

За годину до заходу 71-річний Маккартні виклав в Twitter інформацію про майбутній концерт і запросив всіх бажаючих. "Всі приходьте на Таймс -сквер! З нетерпінням чекаю свого виступу там", – написав співак.

"Я можу тут бути всього 15 хвилин. Енді Уорхол говорив , що кожен має право на свої 15 хвилин слави. Ось вони!" – пожартував співак перед початком виступу, який тривав всього 15 хвилин, і виконав чотири пісні зі свого нового альбому під назвою New.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Цей альбом є першим з 2007 року і повністю складається з нових композицій. У продажу альбом з’явиться 14 жовтня – у Великобританії, а днем ​​пізніше – у США. Послухати сера Маккартні зібралися кілька сотень людей, всі хто встиг прочитати інформацію – туристи, співробітники прилеглих офісів, працівники місцевих магазинів і крамничок.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

"Один з моїх колег побачив запис Маккартні в "Твіттері". Ми покидали всі свої справи і побігли на Таймс-сквер. Хіба можна пропустити таку подію!" – поділився один з глядачів імпровізованого бліц-концерту.

"Концерт був чудовий ! Щоразу, коли Маккартні з’являється на сцені, можна розраховувати на відмінну музику", – у захваті відзначили багато з присутніх, що завдяки щасливому випадку опинилися на Таймс-сквер.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: