fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На фестивалі “Ідол” у Москві під куполи цирку впали дві гімнастки, а тигр поранив дресирувальника

 Виконавці відразу двох номерів постраждали сьогодні, 11 жовтня, під час виступу на фестивалі "Ідол" у Великому московському державному цирку на проспекті Вернадського. 70 – річного дресирувальника Миколу Павленка зачепив за руку один з тигрів, а учасниці американського дуету "Де Луна" Марина Луна і Кемерон Макхенрі зірвалися з трапеції.

 "Микола Карлович Павленко допрацьовував номер, стискаючи руку в кулак, щоб не пішла кров. Під час представлення його зачепив тигр", – повідомив ведучий фестивалю Едгард Запашний.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Дресирувальник є володарем "циркового "​​Оскара"- вищої нагороди фестивалю в Монте – Карло "Золотий клоун". На московському фестивалі "Ідол" він представляв свій знаменитий атракціон з 14 – ма Суматранськими тиграми.

 Марина Луна і Кемерон Макхенрі зірвалися з трапеції і впали на страхувальний матрац. Кемерон пошкодила ногу, її довелося винести з манежу на ношах, Марина видимих ​​травм не отримала. Пізніше лікарі повідомили, що її стану ніщо не загрожує, в у Кемерон пошкоджений голіностоп. Луна і Макхерні вперше брали участь у міжнародному фестивалі, дуже хвилювалися перед виходом. Можливо, зайве хвилювання і послужило причиною падіння, зазначили організатори.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: