fbpx
Україна

Карпати можуть стати одним з найпотужніших центрів туризму в Європі – Вілкул

 Проведення зимової Олімпіади може перетворити українські Карпати в один з найпотужніших центрів туризму в Європі, заявив під час виступу на Міжнародному економічному форумі у Львові в п’ятницю віце-прем’єр Олександр Вілкул.

"Україна подасть заявку на проведення зимової Олімпіади в листопаді, а в квітні майбутнього року – всі необхідні файли. У липні буде визначений так званий шорт-лист країн-претендентів і нам дуже важливо потрапити в цей список. А потім ми будемо боротися за те, щоб перемогти. Адже проведення зимових Олімпійських ігор може кардинально змінити економіку західних областей України. У Карпат є шанс стати одним з найпотужніших туристичних центрів в Європі", – сказав він.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

Як зазначив віце-прем’єр, проведення таких важливих спортивних заходів є однією зі складових концепції розвитку туризму в Україні, згідно з якою до 2022 року заплановано збільшити кількість туристів, що в’їжджають в Україну, удвічі – до 50 млн осіб.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: