fbpx
Спорт

Володимир Кличко про Олександра Усика: Мені подобається його настрій і те, що він кинув мені виклик

Український боксер-супертяж Володимир Кличко прокоментував заяву іншого українського боксера Олександра Усика, в якій останній кинув виклик чемпіону світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO. «Цей хлопець мені подобається», – наводять сьогодні ЗМІ слова Кличка-молодшого, який, кажучи про Олександра Усика, зазначив наступне: «Мені подобається його настрій і те, що він кинув мені виклик».

«Поки можу запропонувати тільки обкатку на спарингах», – резюмував Володимир Кличко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що Олександр Усик нещодавно підписав контракт з компанією братів Кличків К2 Promotions. Свій перший бій у ранзі професіонала Олександр Усик проведе 9 листопада, щоправда, поки що не було названо ім’я суперника українця. «Я бачив як брати Клички готуються, розумію, на що я підписався, але у мене є одне питання. Коли ви, хлопці, залишите мені пояси?», – заявив Олександр Усик і додав: «Залишите мені їх без бою? Чи мені доведеться виходити в ринг проти вас?».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Також відзначимо, в пресі з’явилася інформація про те, що Володимир Кличко, який переміг в минулу суботу в Москві росіянина Олександра Повєткіна, свій наступний боксерський поєдинок проведе вже в наступному, 2014 році.

За матеріалами: tribuna.com, sport.ua

Читайте також: