fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 10.10.2013 – 7-й тиждень

 На сьомому тижні найбільш масштабного проекту України «Зважені та щасливі-3» стало ясно, що з кожним наступною тижнем пристрасті на проекті будуть загострюватися з більшою силою.

На цьому тижні учасника коричневої команди, Євгенія Могилу, забрали до лікарні, де йому вирізали апендицит. Його дружині Юлії протягом всього тижня довелося доводити всім учасникам, що вона сама по собі здатна на багато що.

На першому конкурсі сьомого тижня учасникам необхідно було занести 100 кілограмів піску наверх гори і поставити на ваги. 100 кілограмів можна було донести за допомогою мішків по 5 і 10 кілограмів. Команді, яка перемогла в цьому конкурсі, надавалася нагорода – унікальний приз – можливість роздачі 100 кілограмів тим учасникам, які є для неї найсильнішими суперниками або ж просто гравцями, які не до вподоби.

У цьому змаганні перемогу здобула команда синіх, яка найбільш не любить на проекті команду коричневих, вважаючи їх найбільшими конкурентами. В результаті, команда синіх свої бонусні кілограми роздала таким чином: команді помаранчевих, рожевих, червоних і чорних по 5 кілограмів, зеленим і фіолетовим – 20 кілограмів і коричневим – 40 кілограмів.

У другому конкурсі сьомого тижня на шоу «Зважені та щасливі-3» з’явилася можливість позбутися придбаних кілограмів, проте для цього необхідно було якомога швидше на плотах дістатися до протилежного берега. Та команда, яка першою дістанеться до протилежного берега, отримає головний приз – імунітет. Всі ж інші учасники повинні були на лінії фінішу завантажити на плоти свої набуті кілограми, повернути їх, а лише після цього зірвати свій прапорець. У цьому конкурсі кожна команда, яка виконає це завдання, позбудеться своїх кілограмів, проте та, яка прийде до фінішу останньою, отримає плюс один кілограм до своєї ваги на фінальному зважуванні сьомого тижня.

У цьому конкурсі першою прийшла команда рожевих, яка і отримала заповітний імунітет. Останнім же із завданням впорався представник чорної команди, Андрій Рубан, який і отримав зайвий один кілограм до своєї ваги.

На фінальному зважуванні сьомого тижня шоу «Зважені та щасливі-3» відмінний результат за скинутими кілограмами показала команда зелених, скинувши на двох аж 10 кілограмів. Під жовту ж лінію потрапила команда помаранчевих – подруги Наталія Москаленко та Марина Сачко, скинувши на двох лише 5 кілограмів, що в процентному співвідношенні до їх загальної ваги дорівнювало 1,89 %. За результатом тривалого обговорення  шоу «Зважені та щасливі-3» на сьомому тижні покинула Наталія Москаленко.

Читайте також: