fbpx
Спорт

Леннокс Льюїс – Кличко: і все-таки бою не буде?

Сьогодні ми повідомляли про те, що за словами відомого боксера Леннокса Льюїса, він за 100 мільйонів доларів нібито готовий знову вийти на ринг на поєдинок проти одного з братів Кличків. Повідомлялося, що Льюїсу запропонували 50 мільйонів доларів за поєдинок, а британський супертяж відповів, що його повернення на ринг буде коштувати в два рази дорожче.

Увечері в ЗМІ з’явилася заява Леннокса Льюїса, написана спортсменом в Twitter. За словами Льюїса, він не буде повертатися на ринг. «Гіпотетичну відповідь на гіпотетичне питання не варто сприймати як реальність. Я не повернуся на ринг, але виглядаю таланти в новому поколінні», – підкреслив Леннокс Льюїс, який переміг у 2003 році технічним нокаутом Віталія Кличка. Правда, перемога Льюїса викликала тоді дуже багато питань.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що про бій Кличко-Льюїс в ЗМІ з’явилася заява менеджера українських боксерів Бернда Бенте. Бенте спочатку не сприйняв заяву Льюїса про бій з українцями всерйоз. «Це повний абсурд! Льюїс вже не вперше вимагає 100 мільйонів доларів за вихід на ринг!», – наводять сьогодні ЗМІ слова Бернда Бенте, який підкреслив наступне: «Ми не розглядаємо бої з людьми, які у такій фізичній формі. Я бачив Леннокса в Москві разом з його пузом!».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: sport.ua, eurosport.ru Фото: uaboxing.com

Читайте також: