fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Дуже приємно, що ми як одне ціле», – Пятов

Голкіпер національної збірної України Андрій Пятов поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти поляків.

«Ми налаштовуємося на складний поєдинок, дізнаємося установку головного тренера і віддамо всі свої сили для її виконання», – запевнив український воротар.

Втім, міркує Андрій Пятов, як мінімум одна відмінність від весняної зустрічі з Польщею гарантована, і відмінність дуже суттєва, – сьогодні підтримувати збірну України буде весь стадіон, а це дуже великий плюс.

На питання, чи буде тиснути на нього «суха серія», Андрій Пятов відповів: «На мене може тиснути тільки одне: відповідальність за результат команди».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Воротар заявив, що згоден сьогодні на будь-яку перемогу над Польщею, навіть з рахунком 9:8. Головне, вважає українець, – взяти в матчі з Польщею свої 3 очки.

Андрій Пятов розповів, що головний тренер збірної Михайло Фоменко регулярно викликає до себе не тільки новачків, а й досвідчених виконавців. Під час спілкування гравці обговорюють з наставником різні теми.

«Головний тренер живе нашим життям, і дуже приємно, що ми як одне ціле. Я думаю, такі розмови дуже корисні – і для головного, і для футболістів», – підкреслив український голкіпер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Крім того, «страж воріт» України розповів і про сьогоднішнього суперника – збірну Польщі. За його словами, атака у польської збірної дійсно справляє враження, проте в ній бере участь не тільки 3 футболісти.

«У цій команді вистачає дуже сильних легіонерів, які виступають у провідних європейських лігах, а Роберт Левандовський – це нападник найвищого рівня. Я вважаю великою футбольною удачею протистояти найкращим нападаючим світу, серед яких і Роберт Левандовський. Тому чим більше у нас буде побачень з такими виконавцями, тим буде краще», – підсумував Андрій Пятов.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: