fbpx
Шоу-бізнес

Валерія хоче народити дитину за допомогою сурогатної матері

Спочатку Філіп Кіркоров, а тепер ще й Алла Пугачова зі своїм чоловіком Максимом Галкіним стали прикладом для наслідування для багатьох зірок російського шоу-бізнесу. Нещодавно знаменитості стали батьками за допомогою сурогатної матері. Тепер про народження дітей таким способом почали подумувати й інші зірки. Наприклад, співачка Лоліта Мілявська заявила, що теж хоче скористатися послугами сурогатної матері і народити собі малюка. Також про бажання стати батьками повідомили Йосип Пригожин і його дружина Валерія. Знаменитий продюсер зізнався, що давно розглядає зі своєю дружиною такий варіант.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Мені дуже хочеться, щоб у мене з’явилася маленька дитина, яку я взяв би в руки і няньчив. Якщо в найближчі два-три роки мені не пощастить натуральним чином, то, можливо, так і буде. Тому що час іде, і моє бажання – у найближчі два-три роки зробити паузу в гастролях і дати можливість знову стати мамою Валерії», – розповів Йосип Пригожин.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Варто відзначити, що спільних дітей Йосип Пригожин і Валерія не мають, але дуже хочуть цього. Зважаючи на вік, пара сумнівається, що зможе самостійно виносити і благополучно народити малюка.

За матеріалами: ntv.ru

Читайте також: