fbpx
Кінотеатри

Майкл Бей зніме фільм про Другу світову війну

 Режисер «Трансформерів» Майкл Бей може зайнятися постановкою трилера під назвою «Саботаж», події якого розгортатимуться в часи Другої світової війни.

 Наскільки відомо, даний проект заснований на книзі Ніла Баскомб «Саботаж: Геніальний вчений, його загін молодих командос і місія зі знищення супер – бомби Гітлера», яка повинна буде незабаром з’явитися на полицях. Книга заснована на реальних подіях. Події розгортаються в 1942-43 роках. У центрі історії група норвезьких солдат, перед якими було поставлено завдання знищити завод у Веморке, де, імовірно, фашисти могли займатися виробництвом води, необхідної для створення ядерної зброї.

 Примітно, що на підставі цієї історії попередньо знімали фільми. Один із них вийшов на екрани в 1948 році. До того ж, у ньому знялися деякі учасники цієї операції.

 У той же час з боку Майкла Бея ще не послідувало відповіді на пропозицію знімати даний фільм. До того ж, раніше він вже говорив про те, що після завершення роботи над «Трансформерами» хотів би зняти якийсь фільм жахів.

Читайте також: