fbpx
Футбол

Азербайджанським футболістам пообіцяли премію, якщо вони переможуть росіян

 Керівництво Федерації футболу Азербайджану вирішило стимулювати гравців збірної напередодні матчу зі збірною Російської Федерації. У разі перемоги над росіянами кожен футболіст збірної отримає близько 127 тисяч доларів. Зазначимо, що матч між збірною Азербайджану і збірною Росії відбудеться в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року.

 У даний момент збірна Азербайджану знаходиться на останньому місці у відбірковій групі. До закінчення відбірного турніру азербайджанцям залишилося провести дві гри: зі збірною Північної Ірландії та зі збірною Росії.

 «Якщо ми переможемо росіян, то ми зможемо покинути останнє місце. Однак і це тут головним не є. Головне – політична підоснова. У разі нашої перемоги, ми зможемо привітати Ільхама Алієва з його перемогою на виборах у президенти країни», – заявляє керівництво Федерації футболу Азербайджану.

 Зазначимо, що в азербайджанська футбольна федерація вже практикувала нагородження гравців преміями. Таким чином, за нічию в матчі зі збірною Ізраїлю гравці Азербайджану отримали по 60 тисяч манатів.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: