fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Дуглас ледь не позбувся мови

 У 2010 році відомий американський актор Майкл Дуглас шокував громадськість заявою про те, що лікарі діагностували у нього рак гортані. Пройшовши інтенсивний курс лікування, через рік акторові вдалося перемогти страшну недугу. Через кілька років Майкл Дуглас вирішив розкрити деякі деталі свого захворювання. Так, в ефірі програми The Morning Show актор зізнався, що насправді приховав від преси справжній діагноз. Як виявилося, пухлина вразила не горло знаменитості, а язик. Що змусило Майкла Дугласа збрехати, він пояснив так:

 «Це було прямо перед початком великого промо – туру фільму «Уолл – стріт: Гроші не сплять». Не можна було допустити, щоб тур опинився під загрозою зриву, і хоча я був готовий просто зізнатися в тому, який мені поставили діагноз, мій лікар порадив сказати журналістам, що у мене рак гортані. Він пояснив: «Правду кажучи, якщо доведеться робити операцію, то виглядати ваше обличчя буде погано. Доведеться видалити частину щелепи і язика». Я погодився з ним».

 На закінчення Майкл Дуглас порадив глядачам уважно прислухатися до свого організму і, виявивши будь-які відхилення, неодмінно звертатися до лікаря.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: