fbpx
Музика

Ім’я Мадонни може бути включене в Зал слави композиторів

 За традицією Зал слави композиторів та авторів популярної музики в Нью – Йорку щороку поповнюється новими іменами. Сьогодні були названі претенденти на включення в Зал слави в 2014 році.

 Серед зірок, які можуть удостоїтися цієї честі – співачки Мадонна, Шаде, Сінді Лопер і Лінда Перрі, рок – музикант Джон Мелленкамп, один із засновників Led Zeppelin Джиммі Пейдж, учасник The Kinks Рей Девіс, Джим Уізерлі, Вільям Стівенсон, Боббі Бреддок і Білл Андерсон. Цей перелік – неповний, з іменами всіх претендентів можна буде ознайомитися на офіційному сайті Залу слави композиторів та авторів популярної музики в найближчі години.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 Відразу після публікації стартує інтернет – голосування, яке триватиме до 16 грудня. Шанувальники сучасної музики мають більшістю голосів вибрати серед представлених музикантів двох номінантів серед авторів – виконавців та трьох номінантів серед авторів, які пишуть музику для інших співаків.

 Зал слави композиторів та авторів популярної музики заснований в 1969 році Абе Олманом, Хоуі Річмондом і Джонні Мерсером. Зараз у його списку є близько 400 імен.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: