fbpx
Політика

Єфремов вважає, що опозиції не вистачає самодисципліни

 Лідер Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що поквапився, коли на початку цього тижня повідомив про те, що рівень культури в парламенті зростає і є ймовірність, що депутати все ж зрозуміють, що їм слід робити у сесійній залі.

 За його словами, сьогоднішні події у парламенті, 10 жовтня, змусили його переглянути свою позицію. Як зазначив Олександр Єфремов, йому не зовсім зрозуміла ситуація, коли нардепи виходять до парламентської трибуни і починають кричати, замість того, щоб якось аргументувати свою позицію.

 «Завчені фрази, які ми чуємо щодня, не змінюються. Крім образ, нічого не чути, і немає ніякого конструктиву в залі. При цьому ті ж колеги, перебуваючи на місцях, не намагаються почути іншу точку зору виступаючих депутатів. Це не парламент, так парламент працювати не може», – заявив Олександр Єфремов.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він вважає, що в парламенті повинні працювати люди, які вміють слухати своїх опонентів і можуть прислухатися до чужої точки зору.

 Як повідомив лідер Партії регіонів, депутати повинні нарешті налагодити роботу в парламенті, щоб їм не було соромно за себе і щоб люди не задавалися питанням, що ж постійно відбувається у Верховній Раді.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «І якщо ви виходите на трибуну і висловлюєте речі, несумісні з етикою поведінки в сесійній залі, то ви повинні розуміти, що не тільки ображаєте свого колегу, а й накладаєте негативний відбиток на роботу всього парламенту. Від цього страждає не тільки робота держоргану, від цього страждає і держава», – додав Єфремов, звертаючись до опозиціонерів.

 Він підкреслив, що головне – навчитися самодисципліни і вмінню слухати своїх опонентів.

Читайте також: