fbpx
Футбол

Син Фабіо Капелло: Батько задоволений життям в Москві, але про новий контракт ніяких коментарів до матчу Азербайджан-Росія

 Пьєрфіліппо Капелло – син наставника збірної Росії з футболу, допомагає своєму батькові в різних юридичних справах, у тому числі пов’язаних з трудовими угодами. Сьогодні ми наводили слова генерального секретаря Російського футбольного союзу Анатолія Воробйова, що повідомив, що ведеться робота з продовження контракту з головним тренером збірної Росії з футболу італійцем Фабіо Капелло. Пьерфіліппо Капелло повідомив щодо цього наступне: « … у нас з батьком існує домовленість: ніяких коментарів щодо контракту до того моменту, як збірна зіграє з Азербайджаном».

 Син Фабіо Капелло підкреслив, що до поєдинку збірних Росії та Азербайджану не слід задавати питання щодо нової трудової угоди італійського фахівця з російською збірною. «А ось вже 16 – го жовтня я зможу вам відповісти. Поки ж у мене єдина відповідь: без коментарів. Це спеціальне прохання Фабіо», – зазначив Пьерфіліппо Капелло і додав:«Ми, зі свого боку, зберігаємо мовчання».

 Пьерфіліппо Капелло, слова якого наводять сьогодні ЗМІ з посиланням на «Советський спорт» розповів також те, що його батько задоволений життям в Москві. «Йому подобаються люди, з якими він працює, його повністю влаштовує набір футболістів в команді, він отримує задоволення від самої країни», – зазначив Пьерфіліппо, додавши, що у Фабіо Капелло «склалися чудові стосунки з усіма, хто сприяв його приходу в збірну Росії, включаючи Міністра».

 За матеріалами: eurosport.ru Фото: EPA / ИТАР – ТАСС

Читайте також: