fbpx
Політика

Ігоря Маркова викликали на допит – ЗМІ

 Одеські правоохоронці викликали на допит народного депутата України Ігоря Маркова. Як повідомляють представники депутата, порядок Маркову вручив правоохоронець на посаді підполковника.

 «Хочу сказати, що влада оригінальною не виявилася. Три дні тому я заявив, що планую створити новий політичний проект, основою якого буде євразійська ідеологія. Після моєї заяви, нам надійшло багато дзвінків. Люди хочуть брати участь у новому проекті. Також зацікавленість висловили і різні партії. Минуло лише три дні, і мене вже викликають правоохоронці. У чому суть справи – я навіть не можу припустити. Однак сміливо можу заявити – я ніколи не зраджував одеситів, і не зраджу», – прокоментував ситуацію депутат Верховної Ради Ігор Марков.

Читайте також:  Петер Сійярто виконав черговий наказ від МЗС рф

 Зазначимо, що правоохоронці відмовилися коментувати дану ситуацію. В Одеському управлінні МВС заявили, що не розуміють, з чим пов’язаний виклик Маркова.

 Нагадаємо, що 12 вересня Вищий адміністративний суд України виніс рішення за позовом Юрія Кармазіна. Згідно з рішенням суду, Ігор Марков був фактично позбавлений депутатських повноважень.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: