fbpx
Спорт

Михайло Фоменко: Чи є у нас шанси на вихід з групи? Шанси є навіть тоді, коли їх немає

 У Харкові, де завтра на стадіоні «Металіст» свій матч проти команди Польщі зіграє збірна України, завершилася прес – конференція наставника жовто – синьої дружини Михайла Фоменка. Головний тренер української збірної відзначив, що у футболістів перед матчем проти Польщі був важкої графік і великі навантаження. За словами тренера, «вирішальною буде насамперед психологія», а в групі, де виступає збірна України, «створилася така ситуація, що чотири команди претендують на вихід з групи».

 Михайло Фоменко розповів, що зі складом визначеність буде в день гри і головне, напередодні матчу з Польщею, «обійтися без травм». Зазначив Михайло Фоменко і гру збірних України та Польщі у Варшаві, яку, нагадаємо, українська команда виграла з рахунком 3:1. «Що стосується показової для нас гри Польщі, то це гра проти нас в першому колі. Хоч рахунок і був 1:3, але суперник виглядав непогано, мав моменти», – підкреслив наставник збірної України і додав: «У суперника багато сильних сторін. Але ми просто повинні виконати установку – це складна справа. Дай Бог, щоб вдалося».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Цікаво відповів Михайло Фоменко на запитання журналістів про те, що, мовляв, збірна України «вже однією ногою на чемпіонаті світу, тому що це остання гра з Сан-Марино». «Через добу ми дізнаємося найреальнішу відповідь на це питання», – заявив Михайло Фоменко і додав: «Пам’ятаю, коли мене призначали на посаду головного тренера, мене запитували, чи є у нас шанси на вихід з групи. Я відповів: шанси є навіть тоді, коли їх немає».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Хто реалізує свої плани на гру більшою мірою, той і переможе», – зазначив Михайло Фоменко, говорячи про завтрашній поєдинок Україна – Польща. «Ми завтра будемо відповідати ділом, а не сьогодні – словами», – резюмував головний стренер збірної України з футболу.

 Нагадаємо, що матч Україна – Польща розпочнеться 11 жовтня о 21:00 за київським часом, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «Інтер».

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: