fbpx
Право

Щодо “Міс Всесвіту-2012” порушено кримінальну справу

Індійська поліція порушила кримінальну справу проти Олівії Калп (США), що завоювала торік титул «Міс Всесвіт». Представники правоохоронних органів міста Агри (північ Індії) заявляють, що Калп провела несанкціоновану фотосесію поруч з Тадж -Махалом, яка є пам’яткою архітектури та охоронюваним державою.

Згідно індійським законом про охорону архітектурних пам’яток, всі комерційні заходи поруч з Тадж-Махалом вимагають попереднього узгодження з місцевою владою. Олівія Калп допитана, справа перебуває на стадії попереднього розслідування.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Заява в поліцію надійшла від доглядачів Тадж-Махала. За їх словами, «Міс Всесвіт- 2012» фотографувалася поряд з архітектурним пам’ятником для реклами взуття. Власник взуттєвого бренду супроводжував Калп, щодо нього також порушено справу. Особливе обурення доглядачів пам’ятника викликав той факт, що Олівія Калп розмістилася прямо на білих мармурових сходах, на яких колись сиділа принцеса Діана. Ні для кого не є секретом, що ім’я леді Ді для індійців вважається майже священним.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За матеріалами: Lenta.ru

Читайте також: