fbpx
Політика

Російський дипломат, побитий в Голландії, вражений брехнею ЗМІ про те, що трапилося

Дмитро Бородін, радник посольства РФ в Гаазі прокоментував інцидент зі своїм побиттям в ефірі каналу «Россия 24». Він назвав брехливою інформацію, яку в зв’язку з подією поширили про нього голландські ЗМІ.

"Ми в сім’ї і мої рідні в Москві приголомшені тією хвилею брехні, яка вихлюпнулася на сторінки нідерландських газет, телеканалів і радіостанцій", – сказав Бородін.

Дмитро Бородін, який є батьком двох дітей – дочки 4 років і сина 2 років, розповів, що коли до нього увірвалися люди в поліцейській формі, він вказав їм на свій дипломатичний статус і постарався перешкодити незаконному проникненню в свою квартиру.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Проте ж, проти дипломата була застосована сила, він отримав удар кийком по голові, потім його повалили на підлогу і наділи наручники. Потім російський дипломат був привезений в поліцейську дільницю разом зі своїми дітьми, де його протримали майже до самого ранку, поки їх не визволив звідти черговий співробітник російської місії.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Сім’я російського дипломата відкидає всі підозри в якому-небудь насильстві щодо дітей. Зі свого боку, Бородін сподівається, що інцидент не матиме критичних наслідків і йому хочеться, щоб рік Нідерландів в Росії та Росії в Нідерландах закінчився мирно.

Російський дипломат, побитий в Голландії, вражений брехнею ЗМІ про те, що трапилося (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: