fbpx
Шоу-бізнес

МастерШеф 3. Випуск від 09.10.2013

  На шоу МастерШеф залишилося всього 15 учасників, а це означає, що боротьба стає все більш посиленою і серйозною, і що з кожним разом учасники будуть вчитися чомусь новому.

У першому конкурсі всім учасникам було запропоновано вибрати коробку і стати біля неї. Після того, як гравці підняли коробки, вони побачили прапори країн, причому, у кожного учасника був свій прапор. Необхідно було всього за годину приготувати страву тієї країни, прапор якої попався кожному з гравців. На середині приготування учасників попросили зупинитися, і сказали помінятися місцями зі своїми конкурентами. Причому члени журі самі вибрали, хто і на яку країну стане. Після першого конкурсу кращою стравою було визнано блюдо Наталії Ковальчук. Чорний же фартух у цьому конкурсі отримала Олена Нужная.

Другий конкурс на шоу МастерШеф налякав гравців, адже в ньому йшлося про загадкову темну кімнату проекту. Завданням конкурсу було за три хвилини зайти в темну кімнату і вибрати з 30 інгредієнтів всього 7 для того, щоб приготувати страву української кухні. В асортименті темної кімнати були як найпростіші продукти, що належать до української кухні, так і вельми оригінальні, які складно застосувати в будь-якій страві. У цьому конкурсі краща страва було у Ганни Жигалюк, ну а чорний фартух заслужив Артем Лівицький та Андрій Колесник.

У третьому конкурсі шоу МастерШеф учасникам було запропоновано нагодувати ціле село, однак це не було б шоу МастерШеф, якби все було настільки просто. За три години двом командам треба було не просто приготувати страви високої кухні для 160 осіб, але й назбирати всі продукти для цього. Капітанами команд були вибрані ті учасники, чиї страви цього тижня були визнані кращими – Наталія Ковальчук (червона команда) і Ганна Жигалюк (синя команда). У цьому конкурсі, на думку звичайних людей, команда червоних краще впоралася з поставленим завданням. У команді ж синіх чорний фартух отримала Ольга Мартинівська, яка не впоралася з десертами.

Для володарів чорних фартухів, як зазвичай, було приготовлено захоплююче завдання, однак, на відміну від попередніх випробувань, на цей раз їм заздрили навіть ті, хто стояли на балконі. Вся справа в тому, що гравцям було запропоновано отримати майстер-клас від самого Ектора Хіменеса-Браво. За годину часу гравцям варто було лише повторювати все те, що робив Ектор Хіменес-Браво, і, таким чином, приготувати страву, яку подавали Королівській сім’ї. У приготуванні найскладнішої страви було задіяно 24 інгредієнти і більше 20 процесів, що саме за себе говорить, що це завдання складно назвати простим. Після конкурсу, всі члени журі порівняли приготовані страви учасників з оригіналом, який приготував Ектор Хіменес-Браво, і дійшли висновку, що найгірше з поставленим завданням впорався Артем Лівицький, який і залишив проект МастерШеф.

Читайте також: