fbpx
Політика

Держміністр Грузії приїде в Україну

Держміністр Грузії з питань інтеграції в євроатлантичні та європейські структури Алексі Петріашвілі буде брати участь у міжнародних конференціях у Бельгії та Україні, повідомляють грузинські ЗМІ.

Як повідомив представникам ЗМІ Алексі Петріашвілі, в Україні, у Львові пройде 13-а міжнародна економічна конференція.

«У нас буде можливість ще раз звернутися до міжнародного співтовариства перед самітом Східного партнерства у Вільнюсі, а також представити нашу позицію щодо тиску, що посилився останнім часом на нас, розповісти про наші головні завдання. Природно, у нас відбудеться двостороння зустріч з українським віце-прем’єром, на якій ми розглянемо питання всебічних та двосторонніх відносин, особливо події останнього часу", – зазначив грузинський міністр.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Згідно з його словами, також заплановані зустрічі з представниками НАТО і Євросоюзу, на яких йтиметься про євроатлантичні пріоритети Грузії. Крім того, Петріашвілі зазначив, що в Брюсселі у нього намічено декілька виступів перед аудиторією.

За матеріалами: unn.com.ua

Читайте також: