fbpx
Кінотеатри

Кіту Харрінгтону пророкують роль у «Фантастичній четвірці»

 Як стало відомо, на цьому тижні стартував кастинг до перезапуску кінокомікса «Фантастична четвірка». Вже зараз відомі імена деяких акторів, яким можуть дістатися ролі головних героїв. Слід нагадати, що постановкою фільму займатиметься режисер «Хроніки» Джошуа Транк.

 Що ж до акторів, то, як повідомляється, роль Ріда Річардса, він же містер Фантастік, може дістатися зірці серіалу «Гра престолів» Кіту Харрінгтону. Крім того, на цю роль пробується і актор Джек О’Коннелл, який відомий багатьом по серіалу «Молокососи».

 На роль Сью Шторм – жінки – невидимки, пробуються Сірша Ронан і Кейт Мара. Першій вже, до слова, пропонували роль в іншому кінокоміксі – «Месники: Ера Альтрон», але вона відмовилася. Крім того, вона пробувалася на роль у сьомому епізоді «Зоряних війн».

 Кейт Мара, своєю чергою, знайома глядачам за серіалами «Картковий будиночок», «Американська історія жахів», а також фільмами «127 годин» і «Стрілець».

 Примітно, що всі ці актори значно молодші від героїв коміксу.

 У попередній «Фантастичній четвірці» роль містера Фантастика виконав актор Йоан Гріффіт, а жінки – невидимки – Джесіка Альба.

Читайте також: