fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Врадіївська справа. Держобвинувач вважає, що зібрано достатню кількість доказів провини підсудних

 Тривають судові засідання по так званій «Врадіївській справі». Нагадаємо, що на лаві підсудних перебувають два офіцери міліції. Їх, а також ще одного жителя Врадіївки Миколаївської області, звинувачують у побитті та згвалтуванні місцевої жительки.

 Повідомляється, що сьогодні, 10 жовтня, по «Врадіївський справі» Первомайським районним судом було проведено виїзне засідання в приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області. У ході цього засідання було продовжено допит свідків.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За словами Наталії Висоцької, що представляє прокуратуру Миколаївської області, було зібрано достатню кількість доказів, що підтверджують провину підсудних. Держобвинувач також підкреслила, що докази були зібрані в ході слідчих дій, а також за допомогою проведення 35 судових експертиз.

 Нагадаємо, що скоєний у Врадіївці Миколаївської області злочин щодо місцевої жительки Ірини Крашкової викликав широкий громадський резонанс. Жителі Врадіївки навіть пішли на штурм районного відділу міліції, коли правоохоронці залишили на волі одного з підозрюваних у скоєнні жорстокого злочину.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За матеріалами: УНН

Читайте також: