fbpx
Політика

Зі складу «Батьківщини» на Миколаївщині вийшло 8 тисяч осіб – ЗМІ

З партії «Батьківщина» у Миколаївській області вийшло близько 8 000 осіб. Повідомляється, що близько 20-ти районних організацій партії призупинили свою діяльність. Про це стало відомо від голови Жовтневої районної організації «Батьківщини» Олега Кравця.

За словами Олега Кравця, причиною для масового виходу громадян з партії стала суб’єктивна і непродумана кадрова політика керівництва «Батьківщини», а саме – народного депутата України Пашинського. За словами Кравця, в результаті непродуманих дій нардепа багато вірних й відданих партії людей були звільнені.

«Люди були не просто звільнені рішенням президії політради "Батьківщини", а й виведені зі складу бюро. Зі складу бюро виведені 5 осіб. Ми отримали дані рішення, коли перебували в Харкові біля лікарні», – повідомив Олег Кравець.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Крім того, зазначив опозиціонер, в Миколаєві офіс партії «Батьківщини» на вулиці Карла Лібкнехта закрили, а все майно вивезли в офіс партії «Фронт змін».

За словами Кравця, все це призвело до того, що зараз в Миколаївській області зі складу партії вийшло близько 8000 членів. У партію взяли близько 300 осіб, причому повернулися ті люди, які «раніше перейшли до "Фронту змін" в певні роки за певних обставин».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомив Олег Кравець, у Миколаївській області приблизно 20 партійних організацій прийняли рішення про призупинення своєї діяльності. Про це стало відомо з звернення до керівництва «Батьківщини».

«Ми припиняємо членство в партії «Батьківщина» до обговорення на з’їзді партії всіх негативних процесів та прийняття рішення щодо їх усунення. Ми відмовляємося виконувати будь-які рішення політичної ради партії  «Батьківщина» до вирішення всіх проблемних питань», – сказано у зверненні партійних організацій.

За матеріалами: УНН 

Читайте також: