fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Головне, не дати розвернутися Роберту Левандовському», – екс-гравець «Динамо»

Колишній футболіст київського «Динамо» Стефан Решко поділився своїми очікуваннями від завтрашнього матчу в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 між Україною та Польщею.

«Головне, на мій погляд, буде не дати розвернутися Роберту Левандовському», – міркує експерт.

За його словами, зараз Левандовський – кращий гравець у дортмундській «Боруссії» і збірній Польщі. Напевно, зазначив Решко, за ним не даремно так активно полюють представники мюнхенської «Баварії». Збірній України потрібно гранично строго зіграти в захисті і «шукати щастя» в атаці.

« В українській збірній є футболісти, які здатні вирішувати такі завдання», – стверджує Стефан Решко.

Крім того, він висловив упевненість, що збірна України вже « дозріла для перемог на такому високому рівні». За його словами, гравцям залишилося лише проявити свої кращі якості і добитися в матчі з Польщею потрібного результату.

Свою думку про завтрашній матч висловив і захисник збірної Польщі Каміл Глік. Зокрема, поляк прокоментував втрату захисника Бартоша Саламона.

«Втрата захисника – це завжди проблема для збірної, з урахуванням того, що гра в обороні – не найсильніший елемент гри Польщі. Нам потрібно буде особливо уважно діяти проти гравців атаки з української збірної», – заявив Каміл Глік.

Він припустив, що в Харкові збірна Польщі зіграє від оборони. Однак, стверджує поляк, в цьому немає нічого страшного – такі відомі клуби, як «Ювентус» або «Мілан», також при необхідності можуть захищатися десятьма футболістами на своїй половині поля.

«Я не раз був свідком цього, граючи в італійській Серії А», – підкреслив Каміл Глік.

Нагадаємо, матч в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 між збірними України і Польщі пройде у п’ятницю на харківському ОСК «Металіст». Початок матчу – о 21:00.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: