fbpx
Футбол

Артем Мілевський найцінніший український футболіст, після Андрія Шевченка, – думка тренера «Газіантепспора»

Головний тренер турецького футбольного клубу «Газіантепспор», кольори якого зараз захищає екс-форвард збірної України та київського «Динамо» Артем Мілевський, вважає українського нападаючого одним з найцінніших футболістів України. За словами наставника «Газіантепспора» Бюлента Уйгуна, «Мілевський є найціннішим гравцем, якого виростила Україна після Андрія Шевченка». Ось так оцінює Уйгун гру футболіста, що став непотрібним київському «Динамо».

Нагадаємо, що Артем Мілевський покинув «Динамо» 5 вересня 2013 року. У цей день закінчилася дія трудової угоди футболіста зі столичною командою.

Покинувши київське «Динамо» Артем Мілевський підписав трирічний контракт з аутсайдером турецької футбольної першості «Газіантепспором». Такий крок Мілевського по різному оцінили фахівці та вболівальники, але футболістові, напевно, було видніше, де і як продовжувати свою спортивну кар’єру. Дебют Артема Мілевського в новій команді припав на матч «Газіантеспора» з клубом під назвою «Акхисар Беледіеспор», а 28 вересня український нападник забив свій перший гол за нову команду. Поєдинок, в якому Мілевський відзначився голом, завершився перемогою «Газіантеспора» з рахунком 3:0.

За матеріалами: tribuna.com, Wikipedia.org

Читайте також: