fbpx
Політика

Всесвітня туристична організація буде всіляко сприяти зближенню України з ЄС – Талеб Рафаі

   Генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації Талеб Рафаі (Taleb Rifai) заявляє, що організація буде всіляко сприяти зближенню України з Європейським Союзом.

На брифінгу в четвер після відкриття 2-го Київського міжнародного туристичного форуму він повідомив, що відвідав Київ з трьох основних причин.

"Перша – це надати підтримку проекту Чорноморського економічного співробітництва. Оскільки в рамках нашого мандата дуже важливо зблизити всі 12 країн цього регіону, щоб вони працювали спільно", – сказав Т. Рафаі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

По-друге, за його словами, Всесвітня туристична організація підтримує євроінтеграційні прагнення України. "Ми всіляко вітаємо і підтримуємо ті рухи, які Україна робить в рамках зближення з ЄС. Ми хочемо вас запевнити в тому, що ми надамо вам всіляку підтримку і ми дуже раді тому, що цей процес має місце", – підкреслив він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Крім того, за його словами, візит пов’язаний ще й з розробкою в Україні туристичного брендингу країни. "Зараз цей проект на стадії розробки, але на сьогоднішній день вже пророблено досить багато роботи", – зазначив Т. Рафаі.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: