fbpx
Новини світу

Олександр Лукашевич: “Прокуратура впритул займається вирішенням питання щодо українського моряка”

 У російському Міністерстві закордонних справ вважають, що Україна політизує ситуацію, яка склалася навколо загибелі українських моряків в Азовському морі. Про це заявив представник відомства Олександр Лукашевич.

 «Були проведені консультації по лінії консульських служб. Ще минулого тижня дане питання обговорювалося на рівні статс – секретаря і заступника міністра закордонних справ Російської Федерації Григорія Карасіна. Також питання обговорювалося і з першим заступником міністра закордонних справ України Русланом Демченком», – заявив представник російського МЗС. У МЗС РФ також висловили надію на те, що дане питання буде вирішено найближчим часом, і він не завдасть шкоди відносинам між Україною і Росією.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «В даний момент питанням українських рибалок займаються прокуратури України та Росії. Дуже шкода, проте даний інцидент досить політизований в Україні», – додав Олександр Лукашевич.

 Нагадаємо, що в інциденті на Азовському морі 17 липня загинуло четверо українських рибалок. Одному члену екіпажу потопленого українського баркаса вдалося вижити.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: