fbpx
Футбол

«Арсенал» (Київ): головний тренер Юрій Бакалов подав у відставку

 Про київський «Арсенал», точніше, про проблеми цього клубу останнім часом говорять дуже часто. Незрозуміла ситуація, що склалася в столичній команді, як зазначали деякі її представники, може спричинити за собою зникнення «Арсеналу» з футбольної карти України. Що з «Арсеналом» буде далі? Напевно, це питання не раз вже виникало у головах любителів футболу в Україні, але однозначної відповіді на нього поки що так і не було отримано.

 Сьогодні в ряді спортивних українських видань пишуть про те, що головний тренер столичного «Арсеналу» Юрій Бакалов подав у відставку. Що це може означати? Питання, на яке поки що немає відповіді.

 Повідомляється, що Юрій Бакалов попрощався з командою сьогодні вдень, і можна припустити що на рішення фахівця залишити київський клуб вплинула нестабільна, а скоріше, незрозуміла ситуація з командою. Хоча, можливо, для цього кроку у Юрія Бакалова були і свої, інші причини.

 У ЗМІ пишуть про те, що сьогодні тренувальним процесом в «Арсеналі» керували Сергій Закарлюка та Тарас Гребенюк.

Київський «Арсенал», який ще недавно представляв Україну в Лізі Європи, на сьогодні знаходиться на 14-й сходинці турнірної таблиці УПЛ. Від зони вильоту столичний клуб відокремлюють чотири очки. «Каноніри» в останньому турі УПЛ з рахунком 0:7 програли донецькому «Шахтарю», а в наступному, 13 – му турі української футбольної першості київський «Арсенал» повинен зіграти зі столичним «Динамо», що відвантажили нещодавно дев’ять м’ячів у ворота донецького «Металурга».

 За матеріалами: sport.ua, football.ua Фото: fcarsenal.com.ua

Читайте також: