fbpx
Спорт

Україна-Польща. ФФУ і «Металіст» звернулися до вболівальників

У п’ятницю, 11 жовтня, збірна України зіграє в Харкові черговий поєдинок у рамках відбору на чемпіонат світу-2014 зі збірною Польщі. Матч важливий для обох команд, а у світлі останніх подій, пов’язаних з поглядом ФІФА на події на трибунах під час матчу збірної України з Сан-Марино, поведінка українських уболівальників стає темою, не менш важливою, ніж саме футбольне протистояння.

Напередодні матчу Україна – Польща з’явилася заява української Федерації футболу і харківського «Металіста», в якому йдеться про важливість п’ятничного поєдинку. «Цього дня ми повинні бути єдиними, щоб домогтися позитивного результату! Футболісти завжди відчувають вашу підтримку, як в домашніх іграх, так і на виїздах, і щиро вдячні за неї», – підкреслюється в заяві.

ФФУ і харківський клуб звертаються до вболівальників з проханням «…відмовитися від використання піротехніки, не кидати сторонні предмети на полі, шанобливо ставитися до учасників гри, не проносити банери з образливим змістом».

«На стадіонах нашої країни немає місця прояву расизму і ксенофобії!», – наголошується в заяві ФФУ і «Металіста».

У зв’язку з підвищеними заходами безпеки під час поєдинку Україна – Польща, вболівальників просять прибути на територію стадіону завчасно. «Вхід на стадіон відкривається за 2 години до початку матчу – о 19:00», – йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті харківського «Металіста».

За матеріалами: metalist.ua

Читайте також: