fbpx
Новини світу

Андрій Ісаєв подав у відставку з поста заступника секретаря генради партії «Єдина Росія»

Депутат Державної думи Росії від партії «Єдина Росія» Андрій Ісаєв подав заяву про відставку з поста заступника секретаря генеральної ради партії після інциденту зі зняттям політика з авіарейсу Санкт-Петербург-Москва. Про це повідомляють ЗМІ.

Андрій Ісаєв приніс вибачення у зв’язку з інцидентом на авіарейсі і зазначив, що має намір взяти на себе «всю повноту відповідальності» за свого помічника, який влаштував дебош у літаку. Він також підкреслив, що прийняв рішення поки припинити своє членство в президії генеральної ради партії «Єдина Росія».

Інцидент з депутатом і його помічником трапився 8 жовтня цього року на борту літака компанії «Аерофлот», який прямував із Санкт-Петербурга до Москви. За інформацією джерела ЗМІ, депутат Держдуми вимагав пересадити свого нетверезого помічника в бізнес-клас, після чого стюардеси викликали поліцію. Згідно зі словами віце-президента соціальної мережі «ВКонтакте» Іллі Перекопського, представники поліції вивели депутата Ісаєва і його помічника з борту літака, оскільки ті довго кричали на стюардес.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У результаті виліт авіарейсу затримали на півгодини. У компанії «Аерофлот» офіційно заявили, що дана затримка була пов’язана з «необхідністю зняття з борту пасажирів, які перебували в стані алкогольного сп’яніння».

Пізніше сам Андрій Ісаєв зазначив, що його помічника затримали і оштрафували на сто рублів за появу в стані алкогольного сп’яніння в громадському місці, а до нього самого не пред’являлися ніякі претензії. Помічник, згідно зі словами політика, вже подав заяву про звільнення.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Партія «Єдина Росія» заявила про те, що зажадає від Андрія Ісаєва пояснень щодо інциденту. Як підкреслив секретар генради «Єдина Росія» Сергій Нєвєров, інцидент, що трапився «не залишиться без серйозної партійної реакції».

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: