fbpx
Футбол

Олександр Ярославський: Продаж «Металіста» не входив в мої плани. Але це вже історія

З ім’ям Олександра Ярославського пов’язана одна з найяскравіших сторінок історії харківського «Металіста». При Олександрі Ярославському харківський клуб кілька разів виграв бронзу української футбольної першості і став постійним учасником другого за значущістю європейського клубного футбольного турніру – Ліги Європи. І, варто відзначити, грав у цьому турнірі «Металіст» досить успішно.

Однак Олександр Ярославський харківський клуб покинув і новим президентом «Металіста» став Сергій Курченко, при якому команда грає також успішно. Після продажу Ярославським футбольного клубу, у ЗМІ писали про різні причини такого кроку з боку бізнесмена. Крім того, чутки пов’язували екс-президента «Металіста» з іншими українськими командами, зокрема, з криворізьким «Кривбасом» і луганською «Зорею». Але, як відомо, на сьогоднішній день, Олександр Ярославський не має відношення до футбольних клубів, а з його інтерв’ю, що з’явився на сторінках різних видань, стає зрозумілим, що Ярославський має намір продовжувати інвестувати в Україну.

«Я говорив, що не хочу найближчим часом інвестувати в харківські проекти. Для цього у мене є свої причини, і я не хотів би їх обговорювати», – наводять ЗМІ слова колишнього президента ФК «Металіст», який додав, що має намір «інвестувати у все, що приносить гарний прибуток».

Передбачалося, що припинення фінансування з боку Олександра Ярославського харківських проектів може бути пов’язане з конфліктом з мером цього міста Кернесом. «Ніяких стосунків з Кернесом у мене немає. На мої бізнес-процеси Кернес не впливає», – зазначив екс-президент харківської футбольної команди і підкреслив, що в місті Харкові у нього «і так чимало інвестицій».

Говорячи про продаж футбольного клубу Олександр Ярославський зазначив, що «…були створені такі умови, які я вважав для себе нецікавими. Хоча, дійсно, продаж «Металіста» не входив в мої плани. Але це вже історія».

За матеріалами: sport.ua Фото: metalist.ua

Читайте також: