fbpx
Спорт

Олександр Повєткін: Я програв бій, але війну виграю

Скільки вже було сказано про бій українця Володимира Кличка з росіянином Олександром Повєткіним. Ажіотаж навколо цього поєдинку був настільки великим, що навряд чи про бій Кличко-Повєткін зможуть швидко забути. Нагадаємо, що бій проходив у Москві. Володимир Кличко і Олександр Повєткін провели на рингу 12 раундів, в яких домінував український боксер. Одноголосним рішенням суддів перемога була віддана Володимиру Кличку, а в мережі Інтернет і донині можна побачити відгуки про боксерський поєдинок в столиці Росії.

Сьогодні ЗМІ, з посиланням на «РІА-Новини», наводять слова російського боксера, який заявив, що він програв бій, але війну виграє. «Я не хочу обговорювати, брудно боксував Кличко чи ні. Всі питання до судді, можу сказати тільки, що були деякі моменти», – наводяться слова Олександра Повєткіна, який додав таке: «Тим не менше, я нікого засуджувати не збираюся, я програв бій, але війну виграю».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У минулу суботу, за словами російського боксера, він працював одиночними ударами. Така тактика була неправильною, відзначає Повєткін і говорить про те, що проти таких ударів «найлегше захищатися». «Наступного разу я обов’язково буду працювати в три-чотири удари», – каже російський боксер, який вважає, що у фізичному плані він підійшов до бою з Володимиром Кличком у нормальному стані. «Але все одно я буду більше тренуватися, щоб стати ще витривалішими», – резюмує Олександр Повєткін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що раніше в ЗМІ наводилися слова менеджера українського боксера Бернда Бенте, який заявив, що «Коли хтось на кшталт Володимира начисто виграє кожен з раундів, розмови про реванш не мають ніякого сенсу».

Також повідомлялося, що тренер російського боксера Олександра Повєткіна Олександр Зімін угледів взаємозв’язок між поразкою свого підопічного в бою з Володимиром Кличком і роботою тренера Стейсі Маккінлі.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: