fbpx
Шоу-бізнес

Мати Кім Кардашьян розійшлася з чоловіком

 58 – річна ведуча Кріс Дженнер, мати американської телезірки Кім Кардашьян, розлучилася зі своїм чоловіком Брюсом Дженнером. Про розлучення стало відомо зі слів самої Кріс. В інтерв’ю одному із зарубіжних таблоїдів жінка зізналася, що вже рік офіційно не живе зі своїм чоловіком. Але весь цей час їм вдавалося приховувати новину від преси. Тепер робити це немає вже ніякого сенсу. І хоча шлюб Кріс і Брюса Дженнер звалився, вони залишилися хорошими друзями і продовжують спілкуватися донині.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 «Ми не живемо разом. Але ніякої ворожнечі між нами немає, нас багато що об’єднує, і ми обидва віддані своїй родині. Наш шлюб закінчено, але це не означає кінець нашої дружби. Я завжди буду любити його, але ми більше не сімейна пара. Так ми більш щасливі», – прокоментувала своє розлучення Кріс Дженнер.

 До слова, одружилися Кріс Кардашьян та олімпійський чемпіон з легкої атлетики Брюс Дженнер в 1991 році. У шлюбі у них народилося дві дівчинки – 17- річна Кендалл і 16 -річна Кайлі. У той же час від першого шлюбу з Робертом Кардашьяном у Кріс є ще три доньки – Кортні, Кім і Хлое і син Роб. До шлюбу з Кріс Брюс Дженнер також був не самотнім. Від перших відносин у нього залишилося четверо дітей.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За матеріалами: Євро ЗМІ

Читайте також: