fbpx
Політика

Леонід Кучма вважає, що лікування Тимошенко в Німеччині є найпростішим вирішенням питання

 Про ситуацію з колишнім прем’єр – міністром України Юлією Тимошенко свою думку висловив екс – президент Леонід Кучма, який вважає лікування Тимошенко в Німеччині найпростішим вирішенням даного питання.

 Під час своєї прес – конференції Леонід Кучма заявив наступне: «Я думаю, що найпростіше питання, що і європейці пропонують – це лікування в Німеччині». Леонід Данилович відзначив, що Олександр Кваснєвський багато разів був у лікарні в Тмошенко, і Юлія Володимирівна «потребує операції».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Те, що у неї є сумніви в наших лікарях – це природно і зрозуміло, нехай лікується», – підкреслив колишній президент України і додав, що нинішній голова держави може поставити остаточну крапку в цій ситуації. «Це питання тільки до однієї людини – до Віктора Януковича. Він все знає, а я можу тільки припускати», – заявив Леонід Кучма.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Нагадаємо, що, за словами адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка, Пет Кокс і Олександр Кваснєвський передали екс – прем’єру пропозицію про від’їзд на лікування до Німеччини. Юлія Тимошенко таку пропозицію прийняла і, як підкреслила сама Юлія Володимирівна, це було зроблено не з причини недовіри українським фахівцям у сфері медицини, а через недовіру до нинішнього режиму влади в Україні.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: