fbpx
Кінотеатри

Джордж Лукас працював над продовженням «Зоряних воєн» до продажу авторських прав

 Режисер Джордж Лукас, який створив всесвіт «Зоряних воєн», як виявилося, працював над продовженням саги ще до того, як продав права на франшизу компанії Disney. Про це розповів син Лукаса – Джетт Лукас.

 За його словами, буквально за рік до продажу Disney, його батько приступив до роботи над новими фільмами і вже займався на той момент різними дослідженнями.

 «А вже через рік у нього з’явилася ідея продати бізнес», – повідомив Джетт Лукас.

 При цьому він також зазначив, що у батька було подвійне ставлення до продажу свого «дітища». Як повідомив Джетт, його батько зараз активно допомагає режисерові Джей Джею Абрамсу в роботі над сьомим епізодом, але при цьому хоче і відійти від справ, щоб дати можливість створити нове покоління фільмів.

 У той же час, сам Джордж Лукас визнає, що дійсно допомагає в роботах над продовженням, але зазначає, що мова йде переважно про дрібниці.

 «Я можу відповісти їм на питання по типу: «А хто це?», «А що це означає?». У них хоч і є велика кількість матеріалів та енциклопедій, але я знаю також досить багато. В цілому, мені особливо нічого робити на знімальному майданчику», – повідомив творець «Зоряних війн».

Читайте також: