fbpx
Політика

Експерт: “Путін знову хоче здатися гарним для України”

 Керівник енергетичних програм центру «Номос» Михайло Гончар повідомив, що своєю заявою про «знижки в ціні на газ для України» Володимир Путін вкотре хоче здатися благодійником України.

Нагадаємо, що вчора російський лідер Володимир Путін заявив, що Газпром зробив істотні знижки на газ для закачування в українські підземні газосховища. За словами президента Російської Федерації, ціна була знижена до 260 доларів за тисячу кубометрів.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

«Володимир Путін хоче в черговий раз показати себе благодійником України. Проте тут все не так просто, як здається. Насравді Газпром поспішає врятувати свою шкуру, використовуючи для цього стратегічного агента впливу в Україні – групу Фірташа», – заявив експерт.

«Дана партія газу має опосередковане відношення до України. Вона призначена не для «Нафтогазу». «Нафтогаз» відповідальність несе лише в технічному забезпеченні транзиту газу. Володимир Путін хоче показати, який він турботливий і як він переживає про європейців. Його заява є публічним звітом перед європейцями», – додав Михайло Гончар.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: