fbpx
Футбол

Вісенте дель Боске продовжить контракт із збірною Іспанії

 Сьогодні, 9 жовтня, стало відомо про те, що наставник збірної Іспанії Вісенте Дель Боске незабаром отримає пропозицію від іспанської Федерації футболу продовжити поточний контракт. Нова угода іспанця буде розрахована до 2016 року. Про це повідомляють іспанські засоби масової інформації.

«Вісенте Дель Боске є спадщиною іспанського футболу. В даний момент ми не бачимо ніякої іншої альтернативи на пост головного тренера збірної Іспанії. Ми з упевненістю можемо сказати, що Дель Боске буде займати свій пост доти, доки він сам не захоче піти», – заявив генеральний секретар іспанської Федерації футболу Хорхе Перес.

За словами Переса, іспанська Федерація футболу розпочне переговори про продовження контракту відразу після закінчення відбіркового турніру до чемпіонату світу 2014 року. Відзначимо, що в даний момент збірна Іспанії є лідером відбіркової групи, набравши 14 очок в шести іграх.

Нагадаємо, що Вісенте Дель Боске знаходиться біля керма збірної Іспанії з 2008 року. Разом з Вісенте Дель Боске збірна стала чемпіоном світу і Європи.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: