fbpx
Економіка

Голова кремлівської адміністрації нагородив працівників нацпарку “Земля леопарда”

 Сергій Іванов, голова кремлівської адміністрації, нагородив героїв працівників ФГБУ "Земля леопарда" почесними грамотами від Адміністрації президента, годинниками та цінними подарунками "від керівника адміністрації президента Російської Федерації", зазначивши, що вони займаються дуже важливою для країни роботою.

 Школярам – активістам екологічного патруля Друзів національного парку "Земля леопарда" Сергій Іванов вручив планшетні комп’ютери.

 "Хочу подякувати від усієї душі, як кажуть, не за посадою, а від щирого серця всім співробітникам нашого національного парку. Хочу вам сказати, що ви виконуєте дуже важливу і потрібну країні роботу, ви зберігаєте буквально рідкісну і дуже красиву тварину, яка у нас в Росії залишилася", – сказав Іванов на заході нагородження.

 Голова адміністрації Кремля зазначив, що успішний розвиток парку і збільшення популяції далекосхідного леопарда є заслугою працівників парку. Високий чиновник пообіцяв, що і далі буде особисто підтримувати національний парк, додавши, що йому приємно і "по-людськи подобається" займатися проблемою леопарда.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: