fbpx
Право

Мосміськсуд розгляне чергову скаргу Навального

У Московському міському суді в середу буде розглядатися скарга опозиціонера Олексія Навального на порушення кримінальної справи проти нього і його брата Олега, пов’язаного з компанією "Ів Роше Схід". Адвокати опозиціонера вирішили оскаржити постанову Басманного суду Москви, який визнав законним порушення даної кримінальної справи.

 

 За версією слідства, Олексієм Навальним було створено ТОВ "Головне передплатне агентство" (ГПА), і в 2008 році його рідний брат, будучи начальником департаменту внутрішніх поштових відправлень "Пошти Росії", переконав представника косметичної компанії "Ів Роше Схід" укласти договір на вантажоперевезення з "Головпідписом", тобто підприємством свого брата.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Слідчі звинувачують братів у тому, що ті у змові викрали близько 55 млн рублів, які ТОВ "Ів Роше Схід" перевело за транспортні послуги ГПА. Дана справа була порушена в грудні минулого року, після того, як керівник російського підрозділу "Ів Роше Схід" пан Бруно Лепру написав заяву про шахрайство на ім’я керівника Слідчого комітету Олександра Бастрикіна.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: РИА Новости

 

Читайте також: