fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Добре, що гравці збірної України не впадають у кому від матеріалів ЗМІ», – Заваров

 Тренер національної збірної України Олександр Заваров розповів про підготовку футболістів до матчу в рамках відбіркового турніру на ЧС – 2014 зі збірною Польщі. Нагадаємо, що матч Україна – Польща 11 жовтня пройде в Харкові на ОСК «Металіст».

 Станом на сьогодні, розповідає тренер, травм ні в кого немає. Заваров зазначив, що всі готуються і чудово розуміють, що в матчах 11 і 15 жовтня вирішуватиметься доля української збірної.

 «У нас немає іншого виходу, окрім як набирати в цих матчах максимальну кількість очок», – заявив Заваров.

 Він додав, що через пару днів тренерський штаб буде точно знати, який стан у Безуса. Звичайно ж, після операції нам хотілося б поберегти молодого талановитого футболіста.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Найкраще те, що всі гравці рвуться в бій, незалежно від травм або інших збігів обставин», – підкреслив тренер.

 Олександр Заваров нагадав, що два останні тижні збірна України цікавила небагатьох. Всіх цікавило тільки те, чи буде збірна України грати в Харкові з глядачами або без, чи буде «Арена Львів» дискваліфікована. На думку Заварова, було таке нагнітання обстановки, як ніби це робилося спеціально.

 «Потрібно, навпаки, говорити про збірну, про кожного гравця, нагнітаючи обстановку в хорошому плані, а не в такому. Добре, що в збірній дорослі і сильні люди, і вони не впадають у кому від того, що вимовляють журналісти. Вони твердо стоять на ногах і дуже хочуть грати. Їх складно збити з пантелику», – запевнив тренер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За його словами, всі футболісти і тренерський штаб збірної України повинні бути однодумцями, які задалися єдиною метою. Крім того, всім гравцям потрібно бути в оптимальних кондиціях, – на сьогодні  ніхто не втомився ні фізично, ні морально.

 «Я думаю, гра буде хорошою. Звичайно, гра буде важкою, тому що Польща – це теж досвідчена команда. Але у нас є характер і воля, ми хочемо виграти, хочемо на чемпіонат світу, тоді все буде в порядку», – підсумував тренер.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: