fbpx
Політика

Арсеній Яценюк: Чим більше міліціонерів, тим вищий рівень злочинності

Знову в Україні заговорили про необхідність реформувати правоохоронні органи. На цей раз свою думку з даного питання висловив голова політради ВО "Батьківщина", голова фракції "Батьківщина" в українському парламенті Арсеній Яценюк.

Повідомляється, що сьогодні Арсеній Яценюк розповів про наявність у опозиції пакету змін, щодо української правоохоронної системи. Такі зміни, на думку політика, необхідні для виконання зобов’язань перед громадянами країни і Європейським союзом. Арсеній Яценюк зазначає, що «після проходження всіх цих законопроектів має бути нова редакція закону України про міліцію».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Політик підкреслив наступне: «…кількість міліціонерів, яка сьогодні є в країні – на рівні Росії та Китаю, не забезпечує законності та правопорядку».

«Чим більше міліціонерів, тим вищий рівень злочинності», – заявив Арсеній Яценюк і додав, що в міліції необхідно зробити такі організаційні зміни, «коли, з одного боку, вони отримують більше грошей, а з іншого – отримують більше ресурсів для контролю над криміногенною ситуацією».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Окремо відзначив Арсеній Яценюк діяльність спецпідрозділу "Беркут". На думку лідера опозиції, «Ці люди незаконно виконують свої функції, і Генеральний прокурор повинен був вже давно ліквідувати цей підрозділ».

За матеріалами: УНН

Читайте також: