fbpx
Політика

Цього року у Феодосії мера вибирати не будуть

  Заступник міського голови Феодосії Ігор Арвуцький заявив, що заплановані вибори мера міста, які повинні були минути 15 грудня, скасовано. За словами Авруцького, питання виборів на погоджувальній раді не піднімалося, «та й навряд чи буде підніматися найближчим часом».

«За моїми даними, на сьогоднішній день на погоджувальній раді питання про вибори градоначальника не включали до порядку денного. Я думаю, що дане питання так і не буде включене найближчим часом. Таким чином, виборів міського голови Феодосії цьогоріч не буде. Якщо хочете дізнатися, коли саме вибори відбудуться, уточнюйте у Верховної Ради», – заявив заступник мера Феодосії.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також Авруцький додав, що список кандидатів на пост мера Феодосії буде оголошено лише тоді, коли це дозволить закон.

«Однозначно, що Партію регіонів представлятиме лише один кандидат. Також зазначу, що інші партії теж будуть висувати своїх кандидатів. Принаймні, у них є на це право», – додав Авруцький.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

Нагадаємо, що минулого місяця за указом Верховної Ради було винесено проект постанови про позачергові вибори мера Феодосії. Вибори було запропоновано призначити на 15 грудня поточного року.

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: