fbpx
Політика

Азаров підтримує ідею Путіна про міжурядові консультації перед підписанням Україною Угоди про асоціацію

  Прем’єр-міністр України Микола Азаров відзначає конструктивний характер в пропозиції президента РФ Володимира Путіна про міжурядові консультації перед підписанням Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

"Останнім часом пролунали важливі пропозиції від президента РФ Володимира Володимировича Путіна з приводу двостороннього діалогу з метою з’ясувати реальний вплив ЗВТ з ЄС на товарообіг і кооперацію між Україною і Росією. Така позиція лідера РФ створює конструктивну основу для переговорів", – сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Прем’єр поінформував, що у вівторок для виконання домовленостей з головою російського уряду Дмитром Медведєвим пройшли україно-російські міжурядові консультації на рівні віце-прем’єрів Юрія Бойка та Ігоря Шувалова, метою яких є об’єктивна оцінка наслідків для торговельних відносин з РФ і Митним союзом після підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Як доповів мені Ю. Бойко, пройшов предметний конструктивний діалог. Зі свого боку ми ставимо завдання не просто здійснити інвентаризацію проблем, але і знайти рішення, як усунути ризики для нашого товарообігу та виробничої кооперації", – додав М. Азаров.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: